SüperBot V-1.3 - Film Sitelerine Özel Çoklu Bot

Botun iç dizaynı ve çekebildiği kayıt edebildiği tüm alanlar standarttır ve değiştirilemez. Değişiklik talepleriniz dikkate alınacak fakat kişiye özel değil genel bir güncelleme ile yayınlanacaktır.

Botlardan herhangi biri patladığında ve kullanılamaz hale geldiğinde tamir edilir veya yerine muadil bir bot verilir . lisansınız yeni botunuza kaydırılır. Herhangi bir kayıp yaşamanıza izin verilmez.

Bot patladığı andan itibaren Max 2 gün içerisinde tamir edilir ve güncelleme paketi yayınlanır. Güncelleme paketinin takibi sizin sorumluluğunuzdadır.
( Güncellemeler Bottan Takip Edilebilmektedir )

Ödeme alınmadan hiç bir şekilde bot lisansı aktif edilmez botlarda indirim yapılmaz standart tarifeler üzerinden fiyatlandırılırsınız.

Havuz haricinde istenilen botların tamamlanması ( Özel İsteğe Bağlı Botlar ) tekil fiyatı 45 tl olup , bot tamamlandıktan 10 Gün sonra havuza dahil edilmektedir.
Bu şekilde hem botu özel yazdıran kişinin hakları korunmuş hemde daha sonraki isteklerin önü açılmaktadır.

Garanti Süresi biten botlar için Ek garanti süresi alınması gerekmektedir. Bir defaya mahsus güncelleme verilmez, bu seferlik idare edilmez.

Özel Tema Entegrasyonlarında standart tema kaydı baz alınır. İsteğe özel olarak bot şekillendirilmez. Manuel kayıtta yapılan işlemler bota tekrarlattırılır.

Bot Domain lisanslıdır, domain’e özel olarak her bot lisanslanır ve teslim edilir. Lisans değişikliği (Tib Engeli Hariç ) ücrelidir. Lisans değişikliklerinde 15 TL ücret alınmadan değişiklik yapılmaz.

Botların stabil çalışması karşı sitenin stabilitesine bağlıdır. Süperbot çekilen her içeriğin %100 doğru geleceğini garanti etmez, mümkün olan en yüksek kalitede içeriği çekmeye çalışır.
Karşı sitede patlayan bir filmin, bot tarafından sağlıklı çekilmesi beklenmemelidir. Film engeli olan özel siteler bota dahil edilememektedir. Bu tarz içerik barındıran sitelere özel bot yazılamamaktadır.

Özel bot isteklerinde karşı site incelenir ve herhangi bir sıkıntı bulunmaması durumunda ücret alınarak entegrasyona başlanır. İşlemler tamamlandığında botunuz lisans’ı ile birlikte teslim edilir.

Wordpress Eklentilerinizden kaynakli ( Otomatik Sosyal Post , Sorunlu ping eklentileri vb ) kayıt problemlerinde sorun eklentinizde bulunacaktır. Zira bu bot dahil hiç bir botta bu eklentinin yavaşlatmasını engelleyici bir yöntem bulunmamaktadır.
Wpinsert post fonksiyonu ile etkileşime giren eklentilerde bazen bu durum gözlenebilmektedir.

Botun sorunsuz çalışabilmesi için sunucu özelliklerinizde İONCUBE loader yüklü olması ve CURL fonksiyonlarının açık olması gerekmektedir.

Sunucunuz kaynaklı botun çalışmaması durumunda ilgili fonksiyonlar ve inceleme tarafımızdan yapılabilir fakat bu sorunun çözümlenmesi sunucunuz ile sizin aranızdaki bağlantıyla mümkün olabilir.
Botun standart düzende ekstra bir fonksiyon ihtiyacı bulunmamaktadır fakat bazı sunucularda istisna korumlar vb durumlarda bu sorunla karşılaşılabilmektedir.

Rar pass: btr